Ξεφτίλισε τη Βέροια- ο Ολυμπιακός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεφτίλισε τη Βέροια- ο Ολυμπιακός

Τρομερός Ολυμπιακός, ισοπέδωσε με 6-1 την Βέροια στο "Καραϊσκάκης" και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές του. Εκπληκτικός Μάριν με δύο ασίστ. Χατ-τρικ ο Ιντέγε, από ένα γκολ, "Μίλι", Σεμπά και Ελιουνούσι.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι μετά το 25' και με τον Μάριν να... σερβίρει γκολ, διέλυσε τη Βέροια και έκανε σεφτέ με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.

Με αρκετές εκπλήξεις παρέταξε τον Ολυμπιακό σήμερα ο Πάουλο Μπέντο, με πρώτη και κύρια την μη χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη. Αντί του Έλληνα άσου ξεκίνησε βασικό τον Μάρκο Μάριν και μάλιστα σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ιντέγε.

Σεμπά - Ελιουνούσι ήταν στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ το δίδυμο στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μιλιβόγιεβιτς - Καμπιάσο. Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία και Ντα Κόστα ήταν η τετράδα της άμυνας, με τον Καπίνο στο τέρμα.

Όσο για την Βέροια, ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκίνησε με βασικούς τους Λόπεθ, Μελίσση, Μαραγκό, Μαλόν, Σισίνιο, Μπαλάφα, Σαρπόνγκ, Παπαδόπουλο, Χαροντάκη, Κάλβο και Καπετάνο.

Έκανε πλάκα με "μάγο" Μάριν!

Το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" άρχισε με τον Ολυμπιακό να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Λόπεθ. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 10', όταν ο Ιντέγε πλάσαρε, αλλά ο κίπερ της Βέροιας έδιωξε σε κόρνερ.

Μέχρι το 25' οι Ερυθρόλευκοι είχαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη, όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα έκαναν πάρτυ με πρωταγωνιστή τον Μάριν. Σε αυτό το λεπτό, λοιπόν, ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε την σέντρα, ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά, ο Λόπεθ απέκρουσε ασθενώς, αλλά ο Μάριν πήρε την μπάλα έβγαλε στον Νιγηριανό που έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ έδωσε τεράστια ώθηση στον Ολυμπιακό και δύο λεπά αργότερα είδαμε ένα φοβερό γκολ που προήλθε από τρομερή συνεργασία των Μάριν και Ελιουνούσι. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν εξαιρετικά με ένα - δύο, με τον Γερμανό να βγάζει την σέντρα από δεξιά και τον Σεμπά να κάνει το 2-0 με εξαιρετική κεφαλιά. Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ του Μάριν, που έκανε... όργια.

Στο 29' ο υπερκινητικός Μάριν πήγε να βγάλει και τρίτη ασίστ αλλά η κεφαλιά του Ελιουνούσι χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Λόπεθ και έφυγε άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 41' ο Νορβηγός πήρε την κεφαλιά - πάσα του Ιντέγε και την μετέτρεψε σε γκολ για το 3-0!

Συνέχεια στο πάρτυ και... Καρντόσο!

Ο αγώνας δεν χρίζει κριτικής στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός συνέχισε να κάνει πάρτυ. Μόλις στο 49' ο Μιλιβόγιεβιτς διαμόρφωσε το 4-0 με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 61' οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και με φοβερό passing game έφτασαν μπροστά στον Λόπεθ και τον νίκησαν.

Η φάση ξεκίνησε από δεξιά από τον Μάριν, έφτασε στα αριστερά στον Ντε λα Μπέγια, ο οποίος γύρισε μέσα στην περιοχή στον Ιντέγε και αυτός με εύκολο πλασέ έκανε το 5-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στην συνέχεια ο ρυθμός δεν ήταν τόσο γρήγορος, με τους Πάρντο και Ρέτσο να μπαίνουν στο ματς, αλλά το χάιλαϊτ ήταν το ντεμπούτο του Όσκαρ Καρντόσο στο 70ο λεπτό, που έπαιξε μαζί με τον Ιντέγε στην επίθεση (αντικαταστάθηκε ο Μάριν).

Ο Παραγουανός καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα στο 86' παραλίγο να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Προηγουμένως, στο 74' η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Καπετάνο, ύστερα από σέντρα του Ναβαλόφσκι και στο 89' ο Ιντέγε διαμόρφωσε το τελικό 6-1 πετυχαίνοντας χατ - τρικ, ύστερα από όμορφη συνεργασία Πάρντο - Φιγκέιρας.

Με το επιβλητικό 6-1 ο Ολυμπιακός έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσους τον... έκραζαν μετά τα ευρωπαϊκά ματς και η αλήθεια είναι πως έπαιξε σαν πρωταθλητής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59' Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλοβόγιεβιτς, Σεμπά, Μαρίν (70' Καρντόσο), Ελιουνούσι (65' Πάρντο), Ιντέγε

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μαραγκός, Χαροντάκης (46' Ναβαλόβσκι), Μαλόν, Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Σαρπόνγκ (46' Άρσε), Σισίνιο (77' Βίτι), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες