Τους έκλεισε το σπίτι ο Βίτι της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Τους έκλεισε το σπίτι ο Βίτι της Βέροιας

Η Βέροια έκανε την έκπληξη στη Νέα Σμύρνη και επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου, για την 5η αγωνιστική της Super League. Πρώτη νίκη για τη "Βασίλισσα", πρώτη ήττα για την ομάδα της Πλατείας. Δύο γκολ ο Βίτι για τους Μακεδόνες, μείωσε ο Ν' Γκογκ.
Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Super League υπέστη ο Πανιώνιος. Ηττήθηκε 2-1 στη Νέα Σμύρνη από τη Βέροια, για την οποία από τη μεριά της αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο! Τα δύο τέρματα της "Βασίλισσας του Βορρά" ήταν τα πρώτα στον εφετινό... μαραθώνιο, αλλά και τα πρώτα που δέχτηκε ο Πανιώνιος!

Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, Θωμά Γράφα, η μακεδονική ομάδα σημείωσε μια παλικαρίσια νίκη, έστω και αν δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες της έκαναν καθυστέρηση στο β' μέρος για να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα. Ειδικά στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν εξαιρετική και αιφνιδίασε τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι ενδεχομένως να μην περίμεναν τέτοια εικόνα από τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν στο ματς με υπηρεσιακό προπονητή, τον Απόστολο Τερζή, μετά την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη

Post Bottom Ad

Σελίδες