Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις τέλος η αγωνια - LAIKOYRA-NEWS

Ενημέρωση κάθε λεπτό σε ότι συμβαίνει. Email¨meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

24 Αυγ 2016

Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις τέλος η αγωνια


Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
23/Αύγ/2016 - 21:10Κοινωνία
Την Τετάρτη ανακοινώνονται οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τελειώνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς αύριο, Τετάρτη, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Από τις 11 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, στην πλατφόρμα color="#0000FF" size="3" face="Courier New Greek">http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν επίσης αύριο, στα σχολεία.

Επιπλέον, στην ίδια πλατφόρμα του υπουργείου, από τις 11 το πρωί αύριο, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο, με θέμα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Pages