Αίτημα να συμπεριληφθούν και οι επαγγελματικές οργανώσεις στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αίτημα να συμπεριληφθούν και οι επαγγελματικές οργανώσεις στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

   

Επιστολή στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο και την διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη έστειλε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Με αυτή ζητά να συμπεριληφθούν στα νέα προγράμματα απασχόλησης ανέργων του ΟΑΕΔ και οι επαγγελματικές συνδικαλιστικές οργανώσεις εκτός από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Όπως επισημαίνει, οι οργανώσεις χρειάζονται προσωπικό για την ομαλή λειτουργία τους, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να απασχολήσουν εργαζομένους.

«Επιπλέον, οι υπάλληλοι των γραφείων των οργανώσεων αυτών επιλαμβάνονται σοβαρών θεμάτων [...] με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν και πλήρη επιμόρφωση στα θέματα της αγοράς. Ως εκ τούτου, μετά τη θητεία τους στα ανωτέρω γραφεία, μπορούν κάλλιστα να αναζητήσουν εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα» υπογραμμίζεται στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Ιωάννης Μανδρίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες