Δρομολογούνται 2.860 προσλήψεις στον χώρο της Υγείας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Δρομολογούνται 2.860 προσλήψεις στον χώρο της Υγείας


Σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού προχωρά το υπουργείο Υγείας με σκοπό την ενίσχυση του χώρου.

Ήδη δρομολογείται η κατανομή 1.660 νέων μόνιμων θέσεων νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, οι οποίες θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τους κυλιομένους πίνακες του ΑΣΕΠ. Για τις ειδικότητες που δεν περιλαμβάνονταν στις προηγούμενες προκηρύξεις της Υγείας (4Κ και 5Κ), θα γίνει νέος διαγωνισμός προκειμένου να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό τα κενά στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.

Παράλληλα εγκρίθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) για άλλες 1.200 θέσεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Οι θέσεις θα αφορούν 800 νοσηλευτές, 345 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων, 40 Διασώστες (πληρώματα ασθενοφόρου) και 15 άτομα στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ)]. Η κατανομή των παραπάνω θέσεων θα αφορά στα νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά με στόχο την ενίσχυσή τους, έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για μετατάξεις προς την επαρχία.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως αυτή την εβδομάδα δέχεται αιτήσεις η προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ για την κάλυψη 850 θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραιατρικού προσωπικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες