Δράσεις προώθησης του Ξινόμαυρου Νάουσας στην Αυστραλία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Δράσεις προώθησης του Ξινόμαυρου Νάουσας στην Αυστραλία

Δράσεις προώθησης του Ξινόμαυρου Νάουσας στην Αυστραλία
Στη μακρινή Αυστραλία ταξιδεύει τις επόμενες ημέρες επιχειρηματική αποστολή με σκοπό την προώθηση του Ξινόμαυρου – Οίνος ΠΟΠ Νάουσας. Η NOVACERT ως εκτελεστικός οργανισμός του προγράμματος, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου, όσο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της Μελβούρνης.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στο εστιατόριο "Epocha" θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία (trade-tasting) για 50 διακεκριμένους εισαγωγείς, sommelier και δημοσιογράφους. Οι καλεσμένοι θα δοκιμάσουν Ξινόμαυρο και θα ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αμπελουργικής ζώνης Νάουσας.
Την επόμενη μέρα στο wine-bar "Elyros", τοπικοί διανομείς, sommeliers, δημοσιογράφοι και bloggers θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το Ξινόμαυρο συνοδεία γεύματος από ελληνικά εδέσματα.
Ακολουθεί, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο "Elyros", ένα ακόμα event γευσιγνωσίας που απευθύνεται σε VIP οινόφιλους της Μελβούρνης, καθώς και σε επιλεγμένους διανομείς κρασιού. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση όπου οι εκπρόσωποι των παραγωγών θα αναφερθούν στη Ζώνη της Νάουσας και τα οινοποιεία.
Η επιχειρηματική αποστολή ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23 Ιουνίου και Παρασκευή 24 Ιουνίου, με ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό (consumer-tasting) σε κεντρικές κάβες της Μελβούρνης, όπου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το Ξινόμαυρο Νάουσας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του!
Οι δράσεις προώθησης υλοποιούνται στα πλαίσια του τρίτου έτους του προγράμματος "ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΙΝΩΝ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ & ΗΠΑ" βάσει των Κανονισμών (ΕΚ) 479/2008 του Συμβουλίου και 555/2008 της Επιτροπής, που υλοποιεί η Ένωση Νομικών Προσώπων αποτελούμενη από τους: Α.Α.Ο.Σ. Βαένι Νάουσα, Κυρ-Γιάννη AE, Οινοποιείο Δαλαμάρα, Κτήμα Διαμαντάκου, ΕΛΙΝΟΣ ΑΕ, Κτήμα Καρυδά, Κτήμα Κελεσίδη, Κτήμα Φουντή, Κτήμα Χρυσοχόου, Οινοποιείο Θυμιόπουλος Απόστολος, Κόκκινος Σταύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες