Τροπολογίες που αφορούν σε αγρότες και υποψήφιους οδηγούς… ηλικιωμένους και μη. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τροπολογίες που αφορούν σε αγρότες και υποψήφιους οδηγούς… ηλικιωμένους και μη.

Την προσεχή Τετάρτη 22/06/2016, θα εισαχθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής  η τροπολογία (αρ.: 498/35 17.6.2016) για το θέμα των εξεταστών υποψηφίων οδηγών, καθώς και για το θέμα της αμοιβής των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών, την οποία κατέθεσαν ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Χρήστος Σπίρτζης και η Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
     Ειδικότερα για το θέμα των εξεταστών υποψηφίων οδηγών προβλέπεται,

«…μέχρι την 1η Ιουνίου 20017 η εξακολούθηση της διενέργειας του έργου αυτού, όπως πραγματοποιείτο μέχρι 31.12.2015, συνακολούθως δε το σύστημα αμοιβής τους ….»

       Για τους ηλικιωμένους οδηγούς,
«…μέχρι την κατάργηση των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών,…προβλέπεται η εξακολούθηση της καταβολής της αμοιβής τους, όπως πραγματοποιείτο μέχρι 31.12.2015».    


●    Επίσης εισάγεται προς ψήφιση το ζήτημα των αποζημιώσεων των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα των απαραίτητων εκτιμήσεων στις  ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες. Αναμένεται επίσης η ΚΥΑ για το ζήτημα των πληρωμών του ΕΛΓΑ προς τους παραγωγούς, που κατέβαλαν εκπρόθεσμα τα ασφάλιστρα προς τον ΕΛΓΑ.


Βέροια 18/5/2016                            Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος
                                                            Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες