Τα linasexclusive κερδίζουν το στοίχημα! Μια γυναίκα πισω απο αυτα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τα linasexclusive κερδίζουν το στοίχημα! Μια γυναίκα πισω απο αυτα...

Μια συλλογή που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η σχεδιάστρια της συλλογής και Jwlr Designer Λίνα Τουπεκτση μας μιλάει για αυτή την επιτυχία.
Δουλειά, προσπάθεια, έμπνευση, δημιουργία, αγάπη, πάθος, πείσμα, δυσκολίες είναι μερικές από τις λέξεις που μου έρχονται πρώτες στο μυαλό. Η εταιρία εξ΄ ολοκλήρου ελληνικού χειροποίητου κοσμήματος με έδρα την Βέροια ξεκίνησε το 2012 με πολλά όνειρα. Κάποια από αυτά ήδη υλοποιούνται, κάποια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Το 2016 είναι μια χρονιά μεταβατική για εμάς καθώς μεταπηδήσαμε από το λιανικό στο χονδρικό εμπόριο. Μέσα από μεγάλες εμπορικές εκθέσεις (Rota, Bεργίνα, Α Jewel made in Greece)  παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή συλλογή που κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας με περισσότερα από 54 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησε η συμμετοχή μας στην 41st Kastoria International Fur Fair 5-8 Μαΐου 2016 όπου παρουσιάσαμε τα κοσμήματα συνοδευόμενα από πολυτελέστατες γούνες με στόχο την εξαγωγή τους στη Ρωσία, την Κίνα και την Ιταλία και συνεχίζουμε με την παρουσίασα μας στη μεγαλύτερη συνάντηση σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα, το ArtAthina με την Πλατφόρμα του “Α jewel made in Greece” στις 26-29 Μαΐου 2016.
Το καταναλωτικό κοινό αγάπησε την δουλειά μας όσο και εμείς. Εμπιστεύεται τα κοσμήματα μας και στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες σχεδιαστές. Εμεις συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να εμπνεόμαστε και να προωθούμε ακόμα περισσότερο ένα ελληνικό Brand τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σχεδιάζουμε ήδη την συμμετοχή μας στις επόμενες εκθέσεις στην Ελλάδα εως το Μάιο του 2017, σε περίπου 1 μήνα θα ολοκληρωθεί η νέα συλλογή που θα αποτελέσει την πρόταση μας για το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2016/17 και ευχόμαστε ο κόσμος να την αγαπήσει οσο και την καλοκαιρινή. Θεωρούμε ότι η εξωστρέφεια πρέπει να είναι χαρακτηριστικό του σύγχρονου επαγγελματία και πρεσβεύουμε τις συνεργασίες καθώς μόνο μέσα από συνεργιες την σύγχρονη εποχή μπορούμε να κάνουμε σταθερά και ανοδικά βήματα.
Οι συνεργατες μας μπορουνε να επικοινωνουνε στο τηλ 6948440601 μαζι μας, στο email info@linasexclusive.gr καθως και μεσω FB https://www.facebook.com/linatoup και https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie


Post Bottom Ad

Σελίδες