12 Απρ 2016

Ζαχαροπλαστεία ΠΑΓΟΥΡΑ στην Βέροια Προφιτερόλ Πουτίγκα Mιλφέιγ Πασχαλινά Τσουρέκια

Ο Ευθύμης Παγούρας, πρίν 33 χρόνια, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα, έμελλε να δημιουργήσει μια μεγάλη ιστορία γύρω από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής ! Το ανήσυχο πνεύμα του κατάφερε να το μεταδώσει και σε μας, κάνοντας μας άξιους συνεχιστές του. Διατηρώντας πιστά τις παραδοσιακές γεύσεις, προχωράμε και σε νέες γευστικές διαδρομές !!!

Το Παγούρας Catering διαθέτει πάντοτε τα φρεσκότερα προιόντα και παρασκευάζει τα εδέσματα με τα αγνότερα υλικά και με τις αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής της παραγωγής. Οι Chef 's του Παγούρας Catering δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για το μέγιστο αποτέλεσμα και την γευστική ικανοποίηση των πελατών μας, διαθέτουν και τις ικανότητες εκείνες βέβαια που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε ειδικό η gourme menu θελήσετε για το gala η το event σας ... Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας το ζητήσετε ... Εμείς θα δουλέψουμε κοντά σας ώστε να προσδιορίσουμε μαζί τις μοναδικές σας ανάγκες.

 Προφιτερόλ Πουτίγκα Mιλφέιγ Πασχαλινά Τσουρέκια Πάρε μάτι Σιροπιαστά Ρεβανί Βεροίας Τούρτες Παιδικές Δημιουργίες Τούρτες Γάμου Αφιέρωμα Άγιο Βαλεντίνο Ice Cream Μπουκιές