H EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

H EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ

Τα παιδιά του τμήματος Β4 του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας , παρουσίασαν την επιχείρησή τους,¨ NEwThings ¨, στο εμπορικό κέντρο Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Απριλίου 2016. Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια συμμετοχής του σχολείου στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο σχεδόν τον κόσμο και αφορά την δημιουργία εικονικών επιχειρήσεων από μαθητές προκειμένου να εξοικειωθούν με τον επαγγελματικό χώρο μιας επιχείρησης.
Μια ομάδα 7 μαθητών παρουσίασε την επιχείρηση και απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης και την επιτροπή. Η επιχείρηση των μαθητών λειτουργεί πλέον και στον χώρο του σχολείου μας, προσκαλώντας γονείς και μαθητές να την επισκεφτούν για να δουν όσα με πολύ μεράκι και αγάπη κατασκεύασαν οι ίδιοι μαθητές . Οι μαθητές έχουν πλέον και δικό τους ιστότοπο για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στο :
Newcheapthings.blogspot.gr
Στόχος άλλωστε του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές όλα τα στάδια δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης. Ας ευχηθούμε στην ομάδα κάθε επιτυχία στον διαγωνισμό.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Παυλίδου Δέσποινα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες