Πολύ ικανοποιητική θεωρείται η προσέλευση των μελών της ΝΔ στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πολύ ικανοποιητική θεωρείται η προσέλευση των μελών της ΝΔ στην Ημαθία

Πολύ ικανοποιητική θεωρείται η προσέλευση των μελών της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3-4-2016 στα εκλογικά κέντρα του Νομού για την ανάδειξη των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών του νομού Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΔΗΜ.Τ.Ε.)  καθώς και των μελών που θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στο Συνέδριο του κόμματος στις 22 & 23 Απριλίου 2016.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εφορευτικής επιτροπής (ΝΕΦΕ), 1292 μέλη από ολόκληρο τον νομό πήραν μέρος στην ψηφοφορία και συγκεκριμένα στη Βέροια 612, στην Αλεξάνδρεια 457 και στην Νάουσα 223.
Ακολούθως, στις 6 Απριλίου, θα γίνει η εκλογή των μελών των Θεματικών Ενοτήτων της ΝΟΔΕ που απαρτίζεται από δέκα Θεματικές Ενότητες  της τοπικής οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης στη Βέροια στα γραφεία ΝΟ.Δ.Ε (Πλ. Δικαστηρίων 12) από ώρα 16:00΄ έως 20:00΄.
Όσον αφορά την εκλογή του προέδρου της ΝΟΔΕ, θα γίνει στις 17 Απριλίου από τους εκλέκτορες, δηλαδή τα μέλη και τα στελέχη που εκλέχθηκαν στις τοπικές επιτροπές και θα εκλεγούν στις Θεματικές Ενότητες. Η ΝΕΦΕ (Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή) έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών.
Τα μέλη που εξελέγησαν από την διαδικασία της Κυριακής 3-4-2016 κατά αλφαβητική σειρά είναι τα εξής:

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                                          
                                     ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Πέτρου                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες