Νέα παράταση για την εξαίρεση πώλησης των κόκκινων δανείων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Νέα παράταση για την εξαίρεση πώλησης των κόκκινων δανείων


Νέα παράταση για την εξαίρεση πώλησης των «κόκκινων» δανείων
Νέα παράταση έως και τις 15 Μαΐου 2016 στην εξαίρεση πώλησης των «κόκκινων» δανείων από την πώλησή τους σε funds, δίνει το υπουργείο Οικονομίας.
Συγκεκριμένα, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο σχέδιο νόμου «Κύρωση της συμφωνίας κοινού αεροπορικού χώρου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της και της Δημοκρατίας της Μολδαβίας», προβλέπεται η εξαίρεση από πώληση σε funds των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων των νοικοκυριών, των «κόκκινων» καταναλωτικών δανείων καθώς και των «κόκκινων» δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, η παράταση αυτή δίνεται για την εξαίρεση των συγκεκριμένων δανείων μέχρι τη θέσπιση του κατάλληλου ρυθμιστικού πλαισίου για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
Επίσης, παρατείνεται για δυο ακόμα μήνες και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2016 για τον ίδιο λόγο και η ισχύς του νόμου Δένδια μέχρι να καθοριστεί το νέο βελτιωμένο πλαίσιο για τη ρύθμιση των χρεών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τράπεζες. 

Post Bottom Ad

Σελίδες