Ο Βρύζας υποψήφιος πρόεδρος για την Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο Βρύζας υποψήφιος πρόεδρος για την Βέροια

Ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία της Βέροιας, ενώ παράλληλα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στη «Βασίλισσα» του Βορρά, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος θέλει από εδώ και στο εξής να αφοσιωθεί στον Άρη, που την επόμενη σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται στη Football League. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν τελικά ο Βρύζας αναλάβει την προεδρία της ομάδας, τότε θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στα στελέχη της διοίκησης, ενώ αναμένεται να διατηρήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο Βρύζας αναμένεται να έχει επαφές με την ΑΕΚ το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» για την επέκταση του δανεισμού του Ανάκογλου. Οι ιθύνοντες της Βέροιας είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα παρουσία του Έλληνα μέσου και θέλουν να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν.
Zougla.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες