Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 4ο Spring Festival (Ανοιξιάτικη Γιορτή) της Ένωσης Καθηγητών Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με τίτλο «Αλληλεγγύη Αγάπη Ανεκτικότητα» σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας και υπό την αιγίδα της σχολικής συμβούλου κ. Καλλιόπης Κιοκπάσογλου την Κυριακή 3 Απριλίου στον Χώρο Τεχνών.
Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας χάρισαν στο κοινό στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης .Παράλληλα, με την αγνότητα της παιδικής και εφηβικής τους ηλικίας εξέφρασαν τον προβληματισμό και την ευαισθησία τους για τα θέματα που απασχολούν την εποχή μας παίζοντας θέατρο, χορεύοντας και τραγουδώντας στα Αγγλικά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξη την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, τον πρόεδρό της Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σοφιανίδη Γεώργιο, τον Διευθυντή της κ. Καμπούρη Ιωάννη, την υπεύθυνη προγραμματισμού κ. Καραγιαννίδου Νανά και τους τεχνικούς κ. Ανδρεόπουλο Γεώργιο, κ. Πελαλίδη Παναγιώτη και κ. Τυφλίδη Κωνσταντίνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην σχολική σύμβουλό μας κ. Κιοκπάσογλου Καλλιόπη που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας και φυσικά στις μαθήτριες στους  μαθητές και στους υπεύθυνους καθηγητές τους που έλαβαν μέρος .
Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Για το ΔΣ
     Η πρόεδρος                                                                     Η γραμματέας
Αναστασία Ασικίδου                                                  Αναστασία Παλασίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες