Με βόμβα του Γιουσούφ πήρε την ισοπαλία η Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Με βόμβα του Γιουσούφ πήρε την ισοπαλία η Βέροια

Η αλλαγή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Μοχάμεντ Γιουσούφ, ισοφάρισε στο 92΄ για τη Βέροια με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 απέναντι στην Skoda Ξάνθη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από σπόντα!

Βέροια και Ξάνθη μπορεί να μην είχαν κάποιο μεγάλο βαθμολογικό διακύβευμα, παρά μόνο την όσο τον δυνατό καλύτερη κατάταξή τους στη Σούπερ Λίγκα και την επιστροφή μετά από καιρό στις νίκες, αλλά δεν έπαιξαν καθόλου άσχημα στο πρώτο μέρος. Δημιούργησαν μαζί έντεκα τελικές ευκαιρίες, είχαν διαστήματα πίεσης, με το διάστημα αυτό να βγάζει νικήτρια την Skoda που προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Θωμά Ναζλίδη στο 29΄. Οι «Ακρίτες» έγιναν απειλητικοί νωρίς, όμως τη σκαστή κεφαλιά του Καρυπίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Καντιμοίρης. Η Βέροια απάντησε με μία-δύο μικροευκαιρίες, αλλά πιο σημαντική ήταν η αντεπίθεσή της στο 17΄ που τερματίστηκε με το σουτ του Ανάκογλου.


Ο Ζαρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την μπάλα, με τον παίκτη της ομάδας της Ημαθίας να μην κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή στη φάση. Στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Γούτας έπιασε μέσα στο μπέρδεμα ένα σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής των γηπεδούχων, με την μπάλα να βρίσκει στον Ναζλίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Καντιμοίρη. Ήταν και η φάση που έκρινε το 45λεπτο. Στο 40΄ ορθώς δεν μέτρησε τέρμα του Μαγέφσκι ως οφσάιντ, για τη Βέροια, με το ημίχρονο να κλείνει στο 0-1 για την Ξάνθη που έχασε τον Φλίσκα εξαιτίας τραυματισμού.

Post Bottom Ad

Σελίδες