Ελευθερόπουλος: "Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για του χρόνου" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ελευθερόπουλος: "Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για του χρόνου"

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υποστήριξε μετά την ήττα (2-1) της Βέροιας από τον Αστέρα ότι ο σχεδιασμός της ομάδας του για τη νέα σεζόν θα είναι δύσκολος και πως θα μιλήσει με τον πρόεδρο για να δει πώς θα κινηθεί η ομάδα.
Αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε:"Παρόλο που ήταν περιορισμένο για εμάς το ενδιαφέρον, ο Αστέρας είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και είμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-2 στην φάση εκείνη με τον Θωμά (σ.σ: Ναζλίδη) Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Αστέρας θα πιέσει. Είχαμε αναγκαστικά δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών.
Το θέμα είναι ότι συνεχίστηκε η παράδοση, όπου τρώμε πολύ εύκολα γκολ. Αν οι ομάδες που δεν έχουν κίνητρο παίζουν έτσι, είναι ένα καλό βήμα για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Σε όλα τα ματς με εξαίρεση εκείνο με τον Πλατανιά, η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά. Θα είναι πιο δύσκολη του χρόνου η Super League. Θα είναι πιο δύσκολος ο σχεδιασμός του χρόνου. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα μιλήσουμε για του χρόνου με τον πρόεδρο".

Επίσης ανέφερε: "Συγχαρητήρια στην Τρίπολη για την ομάδα που έχει, είναι πολύ σημαντικό για μια επαρχιακή ομάδα. Για εμάς ξεκινάνε τα δύσκολα στην Βέροια, για να έχουμε μια ομάδα περήφανη όπως η Τρίπολη. Είναι πολύ σημαντική η τετράδα στην άμυνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με δύο ποδοσφαιριστές που δεν άνηκαν στην βασική μας τετράδα. Όταν κάνεις μια τέτοια αλλαγή, δημιουργούνται άλλα προβλήματα. Αν δεν είχε γίνει το 1-1, πιστεύω δεν θα είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι λογικό όταν τρως το γκολ και αγωνίζεσαι σε μια δύσκολη έδρα, είναι λογικό να νιώσεις πίεση".

Post Bottom Ad

Σελίδες