Ελευθερόπουλος: "Θέλω να μείνω στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ελευθερόπουλος: "Θέλω να μείνω στη Βέροια

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον πάγκο της Βέροιας και εξέφρασε την επιθυμία του παραμείνει και την επόμενη περίοδο.

Τη Βέροια της επόμενης περιόδου σχεδιάζει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο οποίος παραδέχτηκε ότι επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής στο ματς με την Ξάνθη δεν υπολογίζονται για την νέα σεζόν.

Αρχικά, ο προπονητής της Βέροιας τόνισε: "Το γκολ που πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαν πάθος και ενέργεια και δημιούργησαν ευκαιρίες με ορθολογικό τρόπο. Η ομάδα κέρδισε την παραμονή της εδώ και κάποιες αγωνιστικές, οπότε έχουμε πλέον την πολυτέλεια να αξιολογούμε κάποια παιδιά, όπως κάναμε σήμερα με τους Μελικιώτη, Μάνο και Ξόμπλιο, ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και του χρόνου.

Τη νέα σεζόν η ομάδα θα λειτουργήσει με μικρότερο μπάτζετ για να έχει υγεία οικονομικά. Επίσης, όλοι οι παίκτες θα μένουν στην πόλη της Βέροιας, είναι ένας απαράβατος όρος που έθεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες