Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα - LAIKOYRA-NEWS

Ενημέρωση κάθε λεπτό σε ότι συμβαίνει. Email¨meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

29 Απρ 2016

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των Αθηναίων για τον εορτασμό του Πάσχα και η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων. Από χθες ξεκίνησε το κύμα φυγής από τα αστικά κέντρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο καιρός είναι στο πλευρό των εκδρομέων, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες που ευνοούν τις ανεμπόδιστες μετακινήσεις.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι τουΠειραιά. Τα πλοία προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη αναχωρούν με αυξημένες πληρότητες, ενώ η επιβατική κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το Μεγάλο Σάββατο.
Εξίσου αυξημένη παρατηρείται η κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ, αλλά και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, ενισχυμένα μέτρα λαμβάνονται από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Η ροή των αυτοκινήτων στις Εθνικές Οδούςείναι ομαλή, ενώ η τροχαία έχει επιβάλλειπεριορισμούς στην κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων. Το μέτρο ισχύσει από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Από τις 6 το πρωί ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στις εθνικές που θα διαρκέσει έως τις 4 το απόγευμα ως εξής:
-Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
-Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410+000).
-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.
-Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).
-Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα ( Χ.Θ. 97+650 ).
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα από 12.00 έως 22.00 θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:
-Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Pages