BESTKO ΕΛΛΑΣ :Όλα τα προϊόντα διατίθενται στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

BESTKO ΕΛΛΑΣ :Όλα τα προϊόντα διατίθενται στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά



 H εταιρεία BESTKO ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 και αποτελεί θυγατρική του ομίλου Bestko Handelsvertretung GmbH με έδρα το ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Κύριος μέτοχος και ιδρυτής του ομίλου είναι ο κος. Θεοδωρίδης Κ. Σπυρίδων.
Η Εταιρία έχει επιδείξει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, οι οποίοι έχουν ισχυροποιήσει ολοένα και περισσότερο την παρουσία της στην αγορά και της έχουν προσδώσει τη θέση του ενός μεγάλου εγχώριου επενδυτή στον κλάδο της εμπορίας των εισαγόμενων νωπών φρούτων και λαχανικών όπως: Λεμόνια Αργεντινής – Βραζιλίας, Πορτοκάλια Ν. Αφρικής – Βραζιλίας – Ουρουγουάης, Ανανά – Κόστα Ρίκα, Μπανάνες – Εκουαδόρ, Μάνγκο , Αβοκάντο, Λάϊμς, Παπάγια, Χουρμάδες, Σκόρδα.
Όλα τα προϊόντα διατίθενται στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά είτε απ’ ευθείας από τη Bestko ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. είτε μέσω των σημείων Λιανικής πώλησης (Super Markets) είτε μέσω στρατηγικών συνεργατών χονδρεμπόρων.
Το αντικείμενο εργασιών της εταιρίας περιλαμβάνει αποκλειστικά το φάσμα εμπορίας νωπών φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται για είσοδο της και σε άλλους κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν το τρόφιμο.
Παράλληλα, η στρατηγική χωροταξική θέση των σημείων της εμπορίας των εμπορευσίμων αγαθών μπορεί να αποτελέσει οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, το οποίο αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για την Εταιρία, καθώς της εξασφαλίζουν ένα σαφές προβάδισμα στην άμεση διακίνηση των προϊόντων και την απευθείας διάθεση στο τελικό καταναλωτή, αφού στόχος μας είναι η καλύτερη και πιο «φρέσκη» κατανάλωση των προϊόντων μας.
http://bestko.gr/

Post Bottom Ad

Σελίδες