Καλοκαιρινός ο καιρός το Πάσχα - Σε ποιες περιοχές θα φτάσει το θερμόμετρο τους 36 βαθμούς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καλοκαιρινός ο καιρός το Πάσχα - Σε ποιες περιοχές θα φτάσει το θερμόμετρο τους 36 βαθμούς

Καλοκαιρινός ο καιρός το Πάσχα - Σε ποιες περιοχές θα φτάσει το θερμόμετρο τους 36 βαθμούς
Μπορεί η Μεγάλη Εβδομάδα να ξεκίνησε με επιδείνωση του καιρού, ωστόσο για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, προβλέπεται καλοκαιρία και πολλή ζέστη.  
Το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων μόνο στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στα πελάγη 6 και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.  
Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Στα βόρεια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. 
Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας έως και 28 βαθμούς κελσίου.  Στα νότια της χώρας και την Κρήτη, το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς, ενώ δεν αποκλείεται στην νοτιοανατολική Κρήτη κατά τόπους να φτάσει τους 36 βαθμούς.
Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης, κάτι που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Post Bottom Ad

Σελίδες