Αποκριάτικος χορός Θρακικής Εστίας Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικος χορός Θρακικής Εστίας Βέροιας



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016, στο «Κτήμα Γκαντίδη».

Στην έναρξη του χορού, το μέλος κυρία Τενεκετζόγλου–Μαλιάρα Ανθούλα καλωσόρισε τους καλεσμένους παρουσίασε τους μουσικούς της βραδιάς και στην συνέχεια την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό  χορευτικό τμήμα της Θρακικής Εστίας, που παρουσίασε θρακιώτικους χορούς αποσπώντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής με πλούσιο φαγοπότι και χορούς, κυρίως θρακιώτικους αλλά και παραδοσιακούς απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τον αποκριάτικο χορό τίμησαν με την παρουσία τους  ο δήμαρχος της Βέροιας  κ. Κωνσταντίνος Βοριαζίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου  κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Ιωάννης Παπαγιάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Παπαϊωάννου, μέλη και φίλοι της Θρακικής Εστίας και οι εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων από την Πάτρα, το Αιγάλεω Αττικής, τα Ιωάννινα, την Ορεστιάδα του Έβρου, από τη Θεσσαλονίκη «οι Χοροστάτες», από την Επισκοπή Ημαθίας ο πολιτιστικός σύλλογος «Φίλιππος» και ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Δημήτριος» Χαρίεσσας. Στο χορό επίσης παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι από πολιτιστικούς συλλόγους της Βέροιας, όπως του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών της ΚΕΠΑ, του συλλόγου Βλάχων, αλλά και εκλεκτοί φίλοι από την Ελβετία και το σύλλογο των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ.

Το Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Βέροιας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς και τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Αποκριάτικο χορό της.

Οι αριθμοί της κλήρωσης είναι και κερδίζουν τα εξής :

Νο 1202 και 2472 από  ένα Tablets
Νο 1770 και 2338 από ένα  Laptops
Ευχές σε όλους για  Καλή Σαρακοστή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΚΑΛΗΣ  ΣΤΑΘΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες