Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ομάδα του ΦΕΡΩΝΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ομάδα του ΦΕΡΩΝΑ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ομάδα του ΦΕΡΩΝΑ η τελική φάση του πρωταθλήματος χειροσφαίρισης νεανίδων που διεξήχθη στα Γιαννιτσά το διάστημα 23-17 Μαρτίου 2016. Οι αθλήτριες του ΦΕΡΩΝΑ υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κορασίδων της περιόδου 2014-2015 αποδεικνύοντας πως μπορούν να πρωταγωνιστούν στα ηλικιακά πρωταθλήματα κοριτσιών. Σταθερά τα τελευταία χρόνια  με πενιχρά μέσα και πολλές δυσκολίες παλεύουν και διεκδικούν τη θέση που τους αξίζει πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, την Ν. Ιωνία και τα Γιαννιτσά.
Στη συγκεκριμένη τελική φάση οι αθλήτριες του ΦΕΡΩΝΑ ηττήθηκαν από τις ομάδες της Ν. ΙΩΝΙΑΣ και των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, κέρδισαν αντίστοιχα την ΚΟΖΑΝΗ και το ΠΑΝΟΡΑΜΑ και κατέκτησαν δίκαια την τρίτη θέση. Τα απρόοπτα των τραυματισμών δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους προπονητές της ομάδας, βλέποντας σε κάθε αγώνα να μειώνονται οι επιλογές από τον πάγκο.
Αξίζει να σημειωθεί πως δυο αθλήτριες του ΦΕΡΩΝΑ διεκδίκησαν και επάξια πήραν θέση στην καλύτερη επτάδα της τελικής φάσης. Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ως αριστερό εξτρέμ και η ΚΕΡΛΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ως δεξί εξτρεμ. Ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρθενική εμφάνιση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΚΙΝΑ στον πάγκο της ομάδας, που ανέλαβε την περίοδο αυτή την προπόνηση των κοριτσιών μαζί με την ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΜΙΤΣΑΡΣΚΑ.  
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΤΣΙΚΙΝΑΣ, ΚΟΥΜΙΤΣΑΡΣΚΑ) ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΗ, ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗ, ΛΟΥΡΗ, ΚΕΡΙΜΗ , ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ , ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΟΥ, ΜΑΤΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΕΡΛΙΔΗ, ΚΥΡΙΚΛΙΔΟΥ, ΜΑΛΑΚΟΥΣΗ.

Post Bottom Ad

Σελίδες