Συνεχίζεται η επισιτιστική βοήθεια (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Π.Ε Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συνεχίζεται η επισιτιστική βοήθεια (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Π.Ε Ημαθίας

Συνεχίζεται έως και αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου η διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής , στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ)», στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε Ημαθίας.  H διανομή γίνεται υπό την εποπτεία της  Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας. Τα σημεία διανομής της επισιτιστικής βοήθειας επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη  17 Μαρτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης με τους συνεργάτες του, διαπιστώνοντας τον άψογο συντονισμό της διανομής από τους υπαλλήλους της Π.Ε Ημαθίας και των κατά τόπους δήμων.
Προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση:
Τρόφιμα, είδη καθαριότητας , καθώς και είδη ατομικής υγιεινής.
Σημεία διανομής σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
1)Για το Δήμο Βέροιας, στα γραφεία της πρώην ΕΑΣ- Εκκοκκιστήρια Βέροιας. Τέρμα Αριστοτέλους  Μακροχώρι – Βέροιας.
Σήμερα Πέμπτη  17-3-2016  έως τις 2 το μεσημέρι
Αύριο Παρασκευή  18-3-2016  από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι
2) Για το Δήμο Αλεξάνδρειας , στις Εγκαταστάσεις της Venus Growers 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στην Αλεξάνδρεια.
Σήμερα Πέμπτη 17-03-2016, έως τις 2 το μεσημέρι.
Αύριο Παρασκευή  18-3-2016  από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
3)Για το Δήμο Νάουσας,
Όσοι από τους δικαιούχους που διαμένουν στη Νάουσα δεν παρέλαβαν τα προϊόντα την Τρίτη  μπορούν να πάνε την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο «Κιόσκι» από τις  2 το μεσημέρι  μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά  ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Post Bottom Ad

Σελίδες