Λαογραφικος Όμιλος Μελίκης-Σας ευχαριστούμε όλους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Λαογραφικος Όμιλος Μελίκης-Σας ευχαριστούμε όλους

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι συμμετείχαν και έδωσαν το παρόν στο Μελικιώτικο Καρναβάλι 2016, δίπλα στην παράδοση και τον πολιτισμό μας, σε έναν θεσμό χρόνων.
Με την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για την έμπρακτη στήριξη του, τους εθελοντές μας, τους φίλους του ομίλου μας και φυσικά όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε τον σύλλογο μας για άλλη μια χρονιά!
Επίσης ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον: Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Μελίκης & Περιχώρων ''Η Ρωμανία'', Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρακίου Δράμας, Πολιτιστικό Σύλλογο Θρακιωτών Μελίκης ΄΄Το Κωστί΄΄, Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοκάστρου, Πολιτιστικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου  και φυσικά όλους εσάς,  παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήσασταν εκεί παρόν!
Το καρναβάλι της Μελίκης και ο ζουρνάς χτύπησε δυνατά για μια ακόμη χρονιά στον τόπο μας! Η παρουσία σας, μας δίνει το κίνητρο και τη δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και του χρόνου, με πολλές νέες πρωτοβουλίες. Καλή Σαρακοστή!

Post Bottom Ad

Σελίδες