Από το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΒΕ -ΟΑΕΕ ανακοινώνεται - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Από το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΒΕ -ΟΑΕΕ ανακοινώνεται


Από το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΒΕ _ ΟΑΕΕ ανακοινώνεται ότι:

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ Βεροίας και Περιχώρων την αίθουσα του κέντρου «ΡΕΜΒΗ»,   όπου συναντηθήκαμε μέλη και φίλοι απόμαχοι της δουλειάς και σήμερα συνταξιούχοι αλλά και πολλοί φίλοι μας.

Κατόπιν ο Γραμματέας του  Σωματείου Βακάλης Στάθης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους εκ μέρους του Σωματείου, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο Θέμελη Δημήτριο και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευτυχισμένη χρονιά, έκανε μία μικρή αναφορά στα προβλήματα που μας απασχολούν και ειδικά στο θέμα της μείωσης των συντάξεων μας στις απειλούμενες περικοπές, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλα ουσιώδη θέματα που μας απασχολούν για τα οποία δεν επεκτάθηκε περισσότερα αναφέροντας ότι σήμερα είναι γιορτή χαράς και γλεντιού.

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Γεώργιος Βακονάκης, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μαζί με τις ευχές του Μητροπολίτη μας για καλή και ευτυχισμένη χρονιά.

Το τυχερό κομμάτι ήταν αυτό της τοπικής Εκκλησίας και στα Βασιλοπιτάκια το Σωματείο Γιαννιτσών.
  
Στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν εκπρόσωπος της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συνταξιούχων (ΠΟΣ- ΟΑΕΕ) ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου κ. Τάτση Παντελή αναφέρθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των συνταξιούχων για την αντιμετώπιση των αδικιών της πολιτείας σε βάρος μας.

Επίσης στην εκδήλωση μας εκτός από τον εκπρόσωπο της ΠΟΣ ΟΑΕΕ παρευρέθηκε εκ μέρος του Δημάρχου κ. Βοργιατζίδη ο Αντιδήμαρχος κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο κ. Θώμογλου Γεώργιος προϊστάμενος του ΟΑΕΕ Ημαθίας, καθώς και εκπρόσωποι από τα Σωματεία συνταξιούχων ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ από την Θεσσαλονίκη, την Νάουσα,  τα Γιαννιτσά, την Κατερίνη, και την Έδεσσα και την Φλώρινα.

Η ορχήστρα του κέντρου μας κράτησε συντροφιά μέχρι τις πέντε το απόγευμα όπου αποχαιρετιστήκαμε με την ανανέωση του ραντεβού μας για του χρόνου και την ελπίδα ότι δεν θα απουσιάζει κανείς.

                    Ο                                                                                Ο

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΘΕΜΕΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                         ΒΑΚΑΛΗΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες