Ημερίδα στο Δημοτικό Σχολείο Διαβατού-Μέσης 6η Μαρτίου Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ημερίδα στο Δημοτικό Σχολείο Διαβατού-Μέσης 6η Μαρτίου Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο

6η Μαρτίου Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο
   
Στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων ΄΄Ενημέρωση, επιμόρφωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού΄΄ και σε συνέχεια των δράσεων, οι υπεύθυνοι εκπ/κοί του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού του σχολείου μας, σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και με αφορμή την 6η Μαρτίου, ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο, διοργάνωσαν ημερίδα, την Τετάρτη το απόγευμα 6 Μαρτίου 2016, με ομιλήτρια τη Σχολική Ψυχολόγο κ. Αναγνώστου Ειρήνη.
Στόχος της ημερίδας, η ευαισθητοποίηση των Γονέων-Κηδεμόνων και Εκπ/κών σε θέματα βίας και σχολικού εκφοβισμού, για ένα ασφαλές, ειρηνικό και δημοκρατικό σχολείο.

Δόθηκε η δυνατότητα σε Γονείς & Εκπ/κούς, να ανταλλάξουν σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες, να ενημερωθούν και να προτείνουν τρόπους για πρόληψη και παρέμβαση σε φαινόμενα ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού.
Η ανταπόκριση και συμμετοχή των γονέων-κηδεμόνων & εκπ/κών ήταν σημαντική.
Μία ακόμη πετυχημένη δράση των υπευθύνων εκπ/κών του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Ενδοσχολικής Βίας και εκφοβισμού στο σχολείο μας.

Post Bottom Ad

Σελίδες