ΕΣΠΑ - 5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ‘epidotin - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΣΠΑ - 5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ‘epidotin

5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ‘epidotin’ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ!

Η διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου συμβούλου είναι ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα στην επιτυχή έκβαση της αίτησης χρηματοδότησης σας.

Γιατί να εμπιστευτείς την “epidotin’?

1) Η Εταιρία μας αποτελεί μία καλά συγκροτημένη προσπάθεια νέων επαγγελματιών, που με όραμα την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας στο τομέα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών, έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού Επιπέδου Συμβουλευτικά ‘πακέτα’ επικοινωνίας και ανάπτυξης.
2) Η ομάδα της απαρτίζεται από στελέχη, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με την κατάλληλη εμπειρία, γνώση, δημιουργικότητα, και υψηλή αισθητική, ακολουθώντας ως στρατηγική την αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών που συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό μοντέλο.
3) Μέσα από το ευρύ δίκτυο των ανεξάρτητων συνεργατών που διατηρούμε, μπορούμε να "αναθέτουμε" την εργασία στον πιο ειδικό συνεργάτη-σύμβουλο ανά περίπτωση όπου και αν βρίσκεστε.
4) Η εταιρία χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωση και εκτέλεση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, που σε συνδυασμό με την φαντασία δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα που διαθέτει, εγγυάται για την επιτυχή υλοποίηση κάθε έργου που αναλαμβάνει με σκοπό να το κάνει ανταγωνιστικό και βιώσιμο για την ίδια την επιχείρηση.
5)   Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν αναδείξει την εταιρία,  σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, στην Κεντρική Μακεδονία, με ελάχιστα ποσοστά αποτυχίας.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες