ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ 28 Μαρτ 2016 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ 28 Μαρτ 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ 28 Μαρτ 2016
Mε αφορμή την διαδικασία συζήτησης στο Δημ Συμβούλιο του θέματος Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα σήμερα 28/3/16
ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αναφερθώ στα κάτωθι !
1) ΔΕΝ εκπροσωπώ κανένα Πολιτικό ή μη φορέα !
2) ΔΕΝ ειμαι ρατσιστής ή ξενοφοβικός ! Ρωτήστε όσους Αλβανικής καταγωγής διαμένουν στο χωριό!
3) ΟΤΙ διατύπωσα προφορικά ή γραπτά ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ την ΑΝΗΣΥΧΙΑ και ΑΓΩΝΙΑ των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας (ΑΚΟΜΑ και ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ καταγωγής) , όπως αυτή ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ στις 22/3/16 στην συγκέντρωση των χωριανών και 24/3/26 στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , (Ανώτατο Οργανο προβλεπόμενο απ τον Νόμο) στις 24 Μαρτ 2016, (προηγήθηκε η συζήτηση στο Δημ Συμβ των θέσεων μας στις 23/3/16 χωρίς ΑΠΟΦΑΣΗ) παρουσία του προέδρου του ΤΔ, (ο ΟΠΟΙΟΣ την ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ και η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ της ΒΑΡΥΝΕΙ αποκλειστικά τον ίδιο . που ηταν ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ {«ΠΡΕΠΕΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ από ΔΩ να εχουμε ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ»}, και που εξουσιοδοτήθηκε να επιδώσει στον Δήμο Βεροιέων την ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή), αλλά και εως και σήμερα!
4) Καθαροέγραψα και εκτύπωσα την απόφαση αυτή , που πλαισιώθηκε από κάποιες επιπλέον θέσεις , όπως αυτές ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ από ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!
5) Για τις νομικές θέσεις συμβουλευτήκαμε εγκριτο δικηγόρο, προκειμένου η διατύπωση να είναι ΣΥΝΝΟΜΗ!
6) Η απόφαση –Ψηφισμα παραδόθηκε στον πρόεδρο το πρωί της Δευτέρας, (αφου την Κυριακή ελλειπε σε προγραμματισμένη εκδρομή), προκειμένου να την εξετάσει και να αποφανθεί περι θέσεων και εκφράσεων!!
7) Το μεσημέρι κατατέθηκε από τον ιδιο παρουσία εμού και του Τσιάτση Μάκη , κατοίκου Αγίας Βαρβάρας στην Γραμματεία του Δήμου και έλαβε ΑρΠρωτ!
8) Κατά την συζήτηση (κλήθηκα με έκπληξή μου παρευρισκόμενος ως ακροατής ) να αναλύσω τις θέσεις του «ψηφίσματος» , που κανονικά επρεπε να το κάνει ο πρόεδρος , που ηταν (θεωρώ) αρμοδιότητά του !
9) Στην διάρκεια διαπίστωσα ότι οι υποβεβλημένες θέσεις του Τοπικού Συμβουλίου ήταν αντίθετες με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ! κι ότι δεν συμφωνούσε με το κείμενο , αλλά με….μέρος του κειμένου !
10) Σαν δευτερολογία , μου ζητήθηκε να απαντήσω σε ερωτήσεις δημ συμβούλων , άλλες επι του θέματος κι άλλες επι προσωπικού!
11) Υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης !
12) Για όσες ερωτήσεις (σχεδόν 12 ερωτήσεις ) ΔΕΝ προλαβα να απαντήσω λόγω τριλέπτου λυπάμαι πολύ !
13) Επίσης Δημόσια αναφέρω και δηλώνω (όπως και στην διαδικασία) σε παρατήρηση Στέργιου Διαμάντη , για μια μου δημοσίευση στο profil FB, ότι ηταν λάθος η διατύπωση «εποικοι» και την ΑΝΑΚΑΛΩ!
14) Επίσης , αυτές τις μέρες με το θέμα ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΩ καθημερινά ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ πρόσωπα γυναικών και προσπαθώ να τις καθησυχάσω! Κάτι που δεν είναι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ μου, αλλά ως συγχωριανός!!
15) ΑΝ αυτό το λίγο διάστημα ΕΝΟΧΛΗΣΑ ή ΕΘΙΞΑ κάποιον κάποια ΖΗΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη!
16) Καταδικάζω τα ακραια και προβοκατορικά συμβάντα (ΑΠΟ ΟΠΟΥ και αν ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ) κατά την ΑΦΙΞΗ των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας στις 25/3/16! ΔΕΝ ευρισκόμουν στο σημείο και ΔΕΝ γνωρίζω στοιχεία και λεπτομέρειες , αλλά ότι μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ της περιοχής!
17) ΟΠΟΙΟΣ επιθυμεί να ΑΠΟΣΥΡΕΙ την υπογραφή του , μπορεί να μεταβεί στο γραφείο του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου (γρ 7) του Δήμου Βέροιας και να την ανακαλέσει!
18) ΔΕΝ θα απαντήσω σε σχόλιά σας ! Καθαρά προσωπική μου ΕΠΙΛΟΓΗ!
19) ΔΕΝ εχω να δηλώσω κάτι άλλο ! Οι αρμόδιοι εδωσαν διαβεβαιώσεις ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΗΡΕΜΙΑΣ ! Και το ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες