Τα Linasexclusive by Lina Toupektsi πετάνε με τις «Ασκήσεις Ύλης» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Τα Linasexclusive by Lina Toupektsi πετάνε με τις «Ασκήσεις Ύλης» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι !

Δεν σταματάει να «τρέχει» η σχεδιάστρια της εταιρίας linasexclusive.gr
Mετά το μεγάλο της βήμα να επενδύσει στο χονδρικό εμπόριο για την αύξηση των συνεργαζόμενων καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μέσα από την συμμετοχή της στην μεγαλύτερα εμπορική έκθεση της χωράς, την AthensFashionTradeShow,σειρά έχει η έκθεση : “Α Jewel made in Greece”.
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα "Μηχανουργείο", οι δημιουργοί θα εκθέσουν τα κοσμήματά τους στο διάστημα 25 - 29 Φεβρουαρίου 2016, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με την Ιστορία του Ελληνικού κοσμήματος και το πώς αυτή επηρεάζει το έργο τους. 
Η τρίτη ετήσια συνάντηση δημιουργών εικαστικού κοσμήματος επιφυλάσσει, ωστόσο, μία ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες, αφού θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τίτλο : “Ασκήσεις Ύλης” με σχεδιαστές καταξιωμένους ή νέους, που δημιουργούν κοσμήματα, χρησιμοποιώντας μέταλλο και εναλλακτικές πρώτες ύλες με εφήμερα υλικά όπως ξύλο, χαρτί, ύφασμα, γυαλί, βάζοντας έτσι την προσωπική τους σφραγίδα. 
Η Λίνα Τουπεκτσή με την συμμετοχή της σε αυτή την πλατφόρμα μπαίνει και σε μια άλλη κατηγορία, αυτή του εικαστικού κοσμήματοςμε κοσμήματα εξ'ολοκλήρου χειροποίητα, μοναδικά και με την υπογραφή της δημιουργού. 

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε αυτό της το εγχείρημα ! 

Post Bottom Ad

Σελίδες