Αν είσαι λάτρης της BMW, σε ενδιαφέρει… - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αν είσαι λάτρης της BMW, σε ενδιαφέρει…

Αν είσαι λάτρης της BMW, δύσκολα αλλάζεις συνήθειες… Και αν θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο, πάλι και πάλι αυτοκίνητο της ίδιας εταιρίας θα αγοράζεις, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται πολλοί…
Για παράδειγμα, όσον αφορά την νέα σειρά 5 της γερμανικής εταιρίας, όπως  διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW:  «Φτιαγμένη να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις: η BMW Σειρά 5, με τις δυναμικές αναλογίες και το σύγχρονο σχήμα, κερδίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή τις εντυπώσεις». Επίσης, διαβάζουμε ότι «με μία μοναδική εμφάνιση που εκτείνεται από το μπροστινό μέχρι το πίσω μέρος. Οι νέοι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED είναι ελαφρώς κομμένοι στο επάνω μέρος και προσδιορίζουν τη χαρισματική όψη». Όσον αφορά το στυλ  διαβάζουμε ότι «η τονισμένη μάσκα ψυγείου με διπλά "νεφρά" είναι ελαφρά κεκλιμένη προς τα μπροστά, υποδηλώνοντας τη δύναμη που κρύβεται πίσω από αυτή και θέτοντας την BMW Σειρά 5 Sedan στο προσκήνιο. Η σχεδίαση του μπροστινού μέρους συνεχίζεται με κομψό τρόπο και στις πλαϊνές γραμμές. Με τα κλασικά στοιχεία ενός sedan της BMW, δηλαδή το μακρύ καπό, τους κοντούς προβόλους και το μεγάλο μεταξόνιο, η BMW Σειρά 5 Sedan δείχνει τον σπορ χαρακτήρα της. Η ίδια κυρίαρχη σχεδίαση ακολουθείται και στα πίσω φώτα. Με το οπτικό βάθος και το σχήμα L, ενσωματώνονται άψογα στο πίσω μέρος με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και ολοκληρώνουν τη συνολική εμφάνιση με έναν αισθητικά ευχάριστο τρόπο».
Δεν είναι , όμως πάντα καιρός για αγορά νέου αυτοκινήτου… Ειδικά στις μέρες μας. Για να μην σας βγαίνει ο «κούκος αηδόνι», κάθε φορά που υπάρχει κάποια βλάβη στην αγαπημένη σας BMW, κάντε πρώτα ένα έλεγχο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε μία ιστοσελίδα με εκατοντάδες ανταλλακτικά, για τις περισσότερες μάρκες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το site antallaktikaexartimata.gr.

Post Bottom Ad

Σελίδες