Συλλήψεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια έκανε η αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Συλλήψεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια έκανε η αστυνομία

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (24-02-2016) το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 3 ημεδαποί ηλικίας 16, 18 και 20 ετών διότι νωρίτερα της ίδιας μέρας πλησίασαν μια 57χρονη ημεδαπή την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει σε κατάστημα super market και αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν το πορτοφόλι της.
Σύλληψη για παράβαση της Νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ. Συνελήφθη χθες (24-02-2016) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρειας ένας 53χρονος υπήκοος Γεωργίας διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το Νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης.
Σύλληψη για καταδικαστικές Αποφάσεις Συνελήφθη χθες (24-02-2016) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 51χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της 10 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών και 3 μηνών, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, ακάλυπτες επιταγές και φοροδιαφυγή.

Post Bottom Ad

Σελίδες