Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους πρόσφυγες από το Δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους πρόσφυγες από το Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς συνεχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη διανομή τους στους πρόσφυγες που συγκεντρώνονται καθημερινά στο ΣΕΑ Πλατάνου Ημαθίας επί της Εγνατίας Οδού.
Η δράση στοχεύει στη συλλογή των παρακάτω ειδών:
  • Μπουφάν παιδικά, ανδρικά και γυναικεία
  • Κρουασάν, μπισκότα, παστέλια, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες και κράκερς
  • Πάμπερς από Νο1 έως Νο5, σερβιέτες, υγρομάντηλα
  • Παπούτσια παιδικά, ανδρικά και γυναικεία χωρίς τακούνια κι όχι καλοκαιρινά
  • Κάλτσες παιδικές και ενηλίκων
  • Σκουφιά για παιδιά και γάντια παιδικά και ενηλίκων  
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά 9 π.μ.- 9μ.μ., από Δευτέρα έως Σάββατο, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.
Ο Δήμος Βέροιας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες σε αντίστοιχη δράση στις 7 Φεβρουαρίου 2016. Η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής υπήρξε πραγματικά θερμή, συγκεντρώνοντας συνολικά τα παρακάτω:


Επίσης, συγκεντρώθηκαν φάρμακα , νερά, οινόπνευμα , παυσίπονα, θερμόμετρα, πιπίλες ξυραφάκια και σαπούνια, σφουγγάρια , χαρτί υγείας , ρολά κουζίνας σε μικρές ποσότητες καθώς και  ρουχισμός όπως μπουφάν και παλτό, παντελόνια, φόρμες, μπλούζες, εσώρουχα τα οποία ταξινομήθηκαν ανά φύλο και ηλικιακή κατηγορία
Όλα τα παραπάνω συγκεντρώθηκαν στην Αντωνιάδειο Στέγη, με συντονιστή φορέα την Κ.ΕΠ.Α. Δήμου Βέροιας  και τη συνεργασία  της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και του 5ο Λυκείου Βέροιας.





Post Bottom Ad

Σελίδες