Γίνεται Αντιμετώπιση Δισκοκήλης και χωρίς Χειρουργείο; ΦΥΣΙΚΑ και ΝΑΙ! - LAIKOYRA-NEWS

Ενημέρωση κάθε λεπτό σε ότι συμβαίνει. Email¨meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

2 Φεβ 2016

Γίνεται Αντιμετώπιση Δισκοκήλης και χωρίς Χειρουργείο; ΦΥΣΙΚΑ και ΝΑΙ!

Δισκοκήλη & Αντιμετώπιση χωρίς Χειρουργείο!
Τέλος στην ανοικτή χειρουργική επέμβαση σε περιπτώσεις δισκοκήλης στον αυχένα, το θώρακα και τη μέση βάζει η Ελάχιστα Επεμβατική Ορθοπαιδική με την πρωτοποριακή εφαρμογή της Διαδερμικής Δισκεκτομής η οποία εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη, Ασία και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία.
Πρόκειται για μια αναίμακτη, ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο με την οποία ο ασθενής λαμβάνει τοπική αναισθησία (και ελεγχόμενη καταστολή), παραμένει στην κλινική το πολύ 1 ημέρα και επιστρέφει αμέσως μετά στη φυσιολογική του ζωή, αφού το τραύμα είναι ελάχιστο, μόλις 6 χιλιοστά και δεν απαιτείται ειδικό πρωτόκολλο αποκατάστασης.

Ενδείξεις της μεθόδου αντιμετώπισης Δισκοκήλης

Κύριες ενδείξεις της ατραυματικής αυτής μεθόδου είναι:
  • Η αποτυχία των συντηρητικών μεθόδων
  • Η στασιμότητα ή/και η προοδευτική επιδείνωση της κλινικής συμπτωματολογίας
  • Η ιππουριδική συνδρομή.
Συνεπώς, η διάγνωση και ο σχεδιασμός της αιτιολογικής αντιμετώπισης της δισκοκήλης στον αυχένα και τη μέση είναι εξειδικευμένη και η Ελάχιστα Επεμβατική Ορθοπαιδική πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά.
Με την εφαρμογή των αναίμακτων μεθόδων της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης, όπως η Δισκοπλαστική και η Διαδερμική Δισκεκτομή, οι ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις σε περιπτώσεις δισκοκήλης στον αυχένα και τη μέση έχουν μειωθεί δραματικά και σε ασθενείς μας στην Ελλάδα, ήδη από το 2013 έως σήμερα.

Είμαι υποψήφιος;

Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα, η υγεία και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πάντα ασφαλή!

Pages