Ευχαριστήριογια την προσφορά ιατρικών ειδών προς το Κ.Υγείας Αλεξάνδρειας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήριογια την προσφορά ιατρικών ειδών προς το Κ.Υγείας Αλεξάνδρειας



Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα το Χαμόγελο του Παιδιού, για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερε σε αναλώσιμα (Γάντια αποστειρωμένα, απλά, επιδέσμους ,πεδία αποστειρωμένα, σπάτουλες βαμβάκι, οινόπνευμα, συστήματα ορού, φλεβοκαθετήρες, λευκοπλάστ, μάσκες μιας χρήσης, μάσκες παιδιατρικές με νεφελοποιητή)  στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στην οποία βρίσκεται το Χαμόγελο του Παιδιού, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο μεγαλύτερη αξία λαμβάνει η συγκεκριμένη ενέργεια.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον καθηγητή του Σουηδικού Πανεπιστήμιου Γεωργικών Επιστημών της Ουψάλα και του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης κ. Κώστα Καραντινινή καθώς και τον καθηγητή Οργανικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας κ. Αθανάσιο Γιάννη, που χάρη στην δική τους παρέμβαση είχε αποτέλεσμα η παρούσα προσπάθεια στήριξης του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες