ΚΕΕΛΠΝΟ: Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας σε ΕΚΑΒ και νοσοκομεία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΕΛΠΝΟ: Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας σε ΕΚΑΒ και νοσοκομεία

ΚΕΕΛΠΝΟ: Επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας σε ΕΚΑΒ και νοσοκομεία
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων σε δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης  της δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και στο ΕΚΑΒ που δεν καλύφθηκαν με προηγούμενη προκήρυξη αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η πρόσκληση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης δράσης με τίτλο «Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξαιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης, που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», η οποία χρηματοδοτείται από την αξιοποίηση του κονδυλίου των 3,2 εκατ. ευρώ, που έχει εξασφαλίσει το Υπουργείο Υγείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της Έκτακτης Χρηματοδότησης του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME).
Για την αξιολόγηση των αιτούντων θα ακολουθηθούν διαδικασίες ΑΣΕΠ, χωρίς προσωπική συνέντευξη, με σκοπό τη διαφανή και  αξιοκρατική επιλογή του προσωπικού.

Post Bottom Ad

Σελίδες