Τρέχουν να προλάβουν τα πρόστιμα οι ανασφάλιστοι οδηγοί - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Τρέχουν να προλάβουν τα πρόστιμα οι ανασφάλιστοι οδηγοί

Αύξηση παρουσιάζουν οι ασφαλίσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου το...
τελευταίο μήνα,καθώς δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι ανασφάλιστων αυτοκινήτων και δικύκλων που σπεύδουν να ασφαλιστούν, ενόψει των ειδοποιητηρίων με επιβολή προστίμων που ετοιμάζει η ΓΓΔΕ μετά από ηλεκτρονικό έλεγχο και διασταυρώσεις.

Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς υπάρχει μια αύξηση κοντά στο 10% στην παραγωγή των ασφαλίστρων στο κλάδο αυτοκινήτων, το τελευταίο διάστημα, που προφανώς προέρχεται και από τα ανασφάλιστα οχήματα.
Όπως δε επισημαίνουν θα πρέπει όσοι παραμένουν ανασφάλιστοι να έχουν υπόψη τους, οτι το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί ( 250 ευρώ) συν η υποχρέωση για άμεση ασφάλιση ( εντός 10 ημερών) με περαιτέρω κυρώσεις και πρόστιμα, όπως αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας κλπ, είναι προτιμότερο να ασφαλιστούν, αφού τα ασφάλιστρα έχουν μειωθεί σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια.
Επίσης οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας η και μηνιαία καθώς και διευκολύνσεις στην πληρωμή με πιστωτικές κάρτες (άτοκες δόσεις , εκπτώσεις ) .
Οπως σχολιάζουν κύκλοι της αγοράς ο αριθμός των ανασφάλιστων πρέπει να πλησιάζει τον αριθμό των 600.000 αυτοκινήτων, ενώ ενδεικτικό του αυξημένου αριθμού των ανασφάλιστων αυτοκινήτων είναι και το γεγονός ότι πέρυσι αυξήθηκε κατά 11% περίπου το σύνολο των τροχαίων που προκλήθηκαν από ανασφάλιστα όχημα.

Post Bottom Ad

Σελίδες