50χρόνος έχασε την ζωή του στην Αλεξάνδρεια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

50χρόνος έχασε την ζωή του στην Αλεξάνδρεια

Ένα  τραγικό συμβάν συνέβη πριν λίγες ημέρες στο κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, το οποίο καταδεικνύει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την ανάγκη αναβάθμισης της μονάδας πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Δήμο μας.
Όπως μάθαμε από φαρμακοποιό της πόλης μας αλλά και μετέπειτα από τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τσαρτσάνη, ένας 50χρονος συμπολίτης μας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας με πόνους στην καρδιά. Εκεί, αφού προφανώς εξετάστηκε από τους γιατρούς και του χορηγήθηκαν ίσως και κάποια φάρμακα, τον μετέφεραν σε διπλανό θάλαμο. Όταν όμως μετά από λίγο κάποιος από το ιατρικό προσωπικό πήγε να δει την πορεία του ασθενούς, αυτός ήταν ήδη νεκρός.
Το παράδοξο είναι ότι ενώ στη Δημοτική Συνεδρίαση της Τετάρτης ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας, εν τούτοις δεν ειπώθηκε τίποτα για το τραγικό αυτό γεγονός.
Αντίθετα με τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το τραγικό αυτό περιστατικό συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, και αποφασίστηκε να αναληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες για την υπολειτουργία του κέντρου Υγείας.
opolitis.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες