Έχασε η Βέροια από τον Ολυμπιακό με 3-0 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έχασε η Βέροια από τον Ολυμπιακό με 3-0


Η Βέροια, προς τιμήν της, έπαιξε πολύ ανοιχτά και έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Τα αμυντικά χαφ των πρωταθλητών δεν έκαναν καλή ανασταλτική του δουλειά με αποτέλεσμα οι Μακεδόνες να βρίσκουν χώρους από τον άξονα και να πατάνει περιοχή. Ο Ναζλίδης και ο Μαγέφσκι είχαν καλές ευκαιρίες για τελικές αλλά τις σπατάλησαν.
Βλέποντας την ομάδα του έχει τρύπες στον άξονα, ο Σίλβα έριξε στο 46' στον αγώνα τον Μπουχαλάκη για να σταθεί πιο επάξια στο πλευρό του Κασάμι, ρόλο στον οποίο ο Κρητικός ανταποκρίθηκε με σχετική επιτυχία.
Από το 65' μάλιστα, λεπτό κατά το οποίο ο Φουστέρ πέτυχε (με πολύ ωραίο τρόπο) και το 2-0, το παραμικρό ενδιαφέρον για τον τελικό νικητή εκμηδενίστηκε. Ο Ολυμπιακός πάντως διατήρησε το κέφι του (μπήκαν στο ματς και οι Φορτούνης και Ερνάνι) και έψαξε με αξιώσεις και το τρίτο γκολ.
Το βρήκε τελικά στο πρόσωπο του Πουλίδο στο 83' κατά το οποίο ο Πουλίδο έγραψε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού. Μία νίκη που του χάρισε το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Post Bottom Ad

Σελίδες