Νίκη παραμονής η Βέροια 2-0 την Καλλόνη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη παραμονής η Βέροια 2-0 την Καλλόνη


Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10' απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Μαγέφσκι όμως να φεύγει έξω.
Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν σε βαθιά μπαλιά πίσω από την σέντρα ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να διώξει, ο Κόλα πήρε την μπάλα την έδωσε δίπλα του στον Μαγέφσκι και αυτός σούταρε εύστοχα νικώντας τον Δαύκο και έκανε το 1-0.
Η Βέροια επικράτησε με 2-0 της Καλλονής χάρη σε γκολ των Μαγέφσκι, Ανάκογλου και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής καθώς απομακρύνθηκε οχτώ πόντους από τον Πανθρακικό. Στένεψαν και άλλο τα περιθώρια για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι σε αυτό το πρώτο διάστημα του αγώνα είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 25' όταν ο σκόρερ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και το σουτ το οποίο δεν ήταν δυνατό με τον Ούκα να διώχνει με το πόδι.
Χαμένο πέναλτι με Ναζλίδη
Στο 32' η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Αναστασιάδη. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση του με ένα κακό πλασέ στο κέντρο που έδιωξε αρχικά ο Δαύκος ενώ ο φορ των γηπεδούχων νικήθηκε και σε δεύτερο χρόνο με τον Δαύκο να διώχνει με το πόδι αυτή τη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να απειλήσουν στο 36' αλλά ο Μανούσος δεν μπόρεσε να βγει πρώτος στην μπάλα προ του Γιαννούλη που έδιωξε σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα ο επιθετικός των φιλοξενούμενων επιχείρησε το σουτ ο Μίκιτς παραλίγο να μπει στην πορεία της μπάλας αλλά Ο Λόπεθ μάζεψε τελικά την μπάλα.
Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος έγινε στο 45' μετά από ωραία σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
Πιο επιθετική η Καλλονή στο δεύτερο 45λεπτο
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκος Καραγεωργίου έριξε στο ματς τον Ελακόπουλο αντί για τον Γουέρε ενώ στο 57' έβγαλε τον Μπλάζιτς και έβαλε στην θέση του τον Νομπρέγκα. Οι δυο αλλαγές έκαναν πιο επιθετική την ομάδα της Καλλονής που έψαξε την ισοφάριση.
Στο 57' ο Αναστασιάδης επιχείρησε με σουτ από το ύψος της σέντρας να νικήσει τον Λόπες ο οποίος τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ελακόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του και ο Νομπρέγκα που ήταν αφύλαχτος δεν μπόρεσε να πιάσει σωστά την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για να την στείλει στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 73' μετά από όμορφο σουτ του Ελακόπουλου έξω από την περιοχή το οποίο έπιασε ο Λόπεθ. 
Χτύπησε στην αντεπίθεση η Βέροια με τον Ανάκογλου 2-0
Οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει στην επίθεση για να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης και η Βέροιας στο 87' βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ανάκογλου να δίνει στον Μαγέφσκι αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Δαύκος έδιωξε με το πόδι, η μπάλα έφτασε στον Καϊκούτ που σούταρε με τον Ούκα να κόβει και πάλι την μπάλα η οποία όμως δεν απομακρύνθηκε και ο Ανάκογλου από κοντά άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Βέροιας κάνοντας το 2-0.
Η τελευταία φάση στο ματς άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους με τον Νέτο να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει αλλά ο Δαύκος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Η φάση του αγώνα

Η διπλή επέμβαση του Δαύκου στο πέναλτι. Ο γκολκίπερ της Καλλονής πραγματοποίησε μια σωτήρια επέμβαση στο 32' στο πέναλτι του Ναζλίδη. Αρχικά δεν ξεγελάθηκε από τον στράικερ της Βέροιας που πλάσαρε στο κέντρο και απομάκρυνε ενώ εν συνεχεία η επέμβαση του με το πόδι ήταν εξαιρετική.

Post Bottom Ad

Σελίδες