Oι πιο ασφαλείς αεροπορικές στον κόσμο είναι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Oι πιο ασφαλείς αεροπορικές στον κόσμο είναι




Αν θέλετε να ταξιδέψετε και ψάχνετε μια αεροπορική εταιρεία που να προσφέρει άνεση και ασφάλεια...
μια γρήγορη αναζήτηση στη Google θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να αξιολογήσετε διάφορες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο βάσει σχολίων διαφόρων επιβατών τα οποία αφορούν τη διαχείριση των αποσκευών, πιθανές καταγγελίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Business Insider οι πιο ασφαλείς αεροπορικές στον κόσμο είναι:

1. Quantas



2. Lufthansa



3. Air New Zealand



 4. British Airways



5. Finnair



6. Cathay Pacific



7. Eva Air



8. Singapore



9. Emirates



10. Οποιαδήποτε Αμερικάνικη εταιρεία.



Το site AirlineRating.com είναι ένα σύστημα στο οποίο φιγουράρουν κυρίως εταιρείες με εξοπλισμό ρωσικής κατασκευής, έτσι αεροπορικές εταιρείες όπως η Aeroflot και η Cubana ποτέ δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας λόγω των αεροσκαφών τους. Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο site δημοσιεύει μια λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο βασιζόμενο κυρίως στις αξιολογήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας.

Η Αυστραλιανή Qantas ήταν στο top της λίστας για το 2015, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1920 και θεωρείται η παλαιότερη και με τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο, καθότι υπάρχει 64 συναπτά έτη κατά τα οποία δεν έχει σημειωθεί ποτέ κανένα θανατηφόρο ατύχημα.

Στη δεύτερη και πέμπτη θέση βρίσκονται η Finnair και η Lufthansa και είναι οι επόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες οι οποίες διατηρούν εξαιρετικό ιστορικό ασφάλειας. Η δε Finnair είναι επίσης η πιο παλιά εταιρεία και δρα στο χώρο από το 1963 χωρίς κανένα θανατηφόρο ατύχημα.

Η Lufthansa θεωρείται η μεγαλύτερη αεροπορική στην Ευρώπη καθώς εξυπηρετεί 200 προορισμούς σε 78 χώρες και ο στόλος της αριθμεί 300 αεροσκάφη, η μικρότερη εταιρεία τους η Germanwings και έγινε γνωστή μετά από ένα τραγικό ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 2 άτομα το 1979.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Air Zealand η οποία αν και νεότερη σε λειτουργία καθιερώθηκε σαν την πιο ασφαλή αεροπορική εταιρεία μετρώντας μόνο ένα τραγικό ατύχημα της πτήσης 901 πάνω από την Ανταρκτική τον Νοέμβριο του 1979.

Στη τέταρτη θέση φιγουράρει η δημοφιλής British Airways η οποία θεωρείται επίσης η ασφαλέστερη αεροπορική καθότι έχουν περάσει 40 χρόνια από το τελευταίο μείζονος σημασίας ατύχημα στο Las Vegas.

Στην έκτη, έβδομη θέση και όγδοη θέση, οι Ασιατικές Cathay Pacific, Eva Air και η Singapore Airlines κατέχουν αξιοθαύμαστα ρεκόρ ασφαλείας. Αυτές οι εταιρείες εκτελούν κυρίως ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με στόλο που ανανεώνεται συνεχώς με Boeing και διπλών διαδρόμων Airbus.

Σχετικά νεοεισαχθείσες στη παγκόσμια βιομηχανία της αεροπορίας και τελευταίες στη λίστα είναι η Etihad Airways και η Emirates. H Emirates ιδρύθηκε το 1985 αλλά ακολούθησε πιό αργό ρυθμό ανάπτυξης και ανανέωσης του στόλου της. Η δε Etihad ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003 αλλά ήδη έχει κερδίσει μια εξαιρετική παγκόσμια φήμη.

Post Bottom Ad

Σελίδες