Συλλήψεις στην Ημαθία και για απάτη ενός τρακτέρ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Συλλήψεις στην Ημαθία και για απάτη ενός τρακτέρ

Έπειτα από καταγγελία 39χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε  δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για απάτη. Ειδικότερα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 20χρονο, του κατέβαλε την 26-11-2015 το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για υποτιθέμενη αγορά γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο.
Συνελήφθησαν προχθές (27-01-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 38χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 50χρονος ημεδαπός για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού 3 συσκευασίες που περιείχαν 25,3 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι τις ποσότητες των ναρκωτικών της προμηθεύτηκαν έναντι χρηματικού αντιτίμου από άγνωστο άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Post Bottom Ad

Σελίδες