Αποφασισμένοι οι αγρότες ακόμα και με τρακτέρ στην Αθήνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αποφασισμένοι οι αγρότες ακόμα και με τρακτέρ στην Αθήνα

Ακόμα και τρακτέρ στην Αθήνα μπορεί να κατέβουν στην μεγάλη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα...
άκρα τη σύγκρουσή τους με την κυβέρνηση και πλέον κάθε ενδεχόμενο για το πώς θα εξελιχθούν οι κινητοποιήσεις δεν πρέπει να αποκλείεται. 

Σήμερα στις 14:00 είναι προγραμματισμένη στα Τέμπη η κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων των αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων που θα αποφασίσει τον τρόπο δράσης των αγροτών. 

Οι ενώσεις των αγροτών βρίσκονται σε πορεία ευθείας σύγκρουσης με την κυβέρνηση απαιτώντας από τα αρμόδια υπουργεία να αποσύρουν όλες τις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και την φορολογία τους πριν προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Στο μεταξύ, κοινή κάθοδο στην μεγάλη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες του Κάστρου Βοιωτίας με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων, κάτι που μπορεί να είναι ο «πρόδρομος» της απόφασης της σύσκεψης στα Τέμπη.

«Καταφέραμε να ενωθούν η γραβάτα με τη γαλότσα»

Με αυτή τη φράση υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος του μπλόκου του Κάστρου ο κ. Τσακμάκης, την αντιπροσωπεία των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο Κάστρο Βοιωτίας. 

Πρόκειται για μία συνάντηση η οποία, όπως δήλωσαν όλες οι πλευρές, είχε σαν στόχο την κοινή αγωνιστική πορεία το επόμενο διάστημα, με φόντο την 4η Φεβρουαρίου που είναι η επόμενη κινητοποίηση στην Αθήνα.

Post Bottom Ad

Σελίδες