Κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥΣε τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 21/1/2016 τα μέλη την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ, στο πλαίσιο της κινητοποίηση που προκήρυξε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Προς

Όλους τους γιατρούς

Συνάδελφοι, το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για την Κοινωνική Ασφάλιση, πλήττει τη βιωσιμότητα των Ταμείων και οδηγεί στην ανεπανόρθωτη καταστροφή της Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Πρέπει ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, να αντιδράσουμε δυναμικά μαζί με όλους τους θιγόμενους Κοινωνικούς Φορείς, ώστε να μή ψηφιστεί το νομοσχέδιο αυτό.

Η Ομοσπονδία συμμετέχει στην 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας, την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρες 11π.μ.-3μ.μ., που προκήρυξε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία καλεί όλους τους γιατρούς, να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα 11π.μ. στα Προπύλαια. 

Είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι!


Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Post Bottom Ad

Σελίδες