Πυκνό χιόνι στη βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πυκνό χιόνι στη βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Ημαθία

Πυκνό χιόνι στη βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αλυσίδες
Στα λευκά “ντύθηκαν” πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα όπου από τις πρώτες πρωϊνές ώρες επικρατεί συννεφιά με χιόνια, ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κρύο και βροχές σε παραθαλάσσιες περιοχές.
Πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί στα περισσότερα αστικά κέντρα της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ οι χιονοπτώσεις είναι εντονότερες στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου η χιονόπτωση συνοδεύεται από ισχυρούς βοριάδες και σε πολλούς επαρχιακούς δρόμους η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες.
Η θερμοκρασία σημείωσε άνοδο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά το κρύο παραμένει τσουχτερό. Στη Φλώρινα η θερμοκρασία έπεσε στους -4 βαθμούς, η Κοζάνη είχε νωρίς το πρωί -2, -1 ο Πολύγυρος και μηδέν η Καβάλα. Σε περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη κατά διαστήματα πέφτει χιονόνερο και αραιές νιφάδες χιονιού και στο κέντρο της πόλης επικρατεί “βαριά” συννεφιά και η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 4 βαθμούς.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη για τα οχήματα που κινούνται στους παρακάτω επαρχιακούς δρόμους: Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 85ο χλμ. έως το 98ο χλμ., Βέροιας – Σελίου, από 18ο χλμ. μέχρι το 26ο χλμ. (Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου), Βέροιας – Δασκίου, από το 25ο χλμ. μέχρι το 43ο χλμ., Νάουσας – 3-5 Πηγάδια, από το 12ο χλμ. έως το 16ο χλμ. (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια) και Νάουσας – χιονοδρομικού κέντρου Σελίου.
Αλυσίδες χρειάζονται στο ορεινό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, στο δρόμο Καστανερής – Λιβαδίων Κιλκίς και από την Έδεσσα προς και από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.
Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία και στους κάθετους άξονές της η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, αλλά η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες πριν ξεκινήσουν το ταξίδι, καθώς οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται.

Post Bottom Ad

Σελίδες