Τι πρέπει να ξέρετε για το πλαστικό χρήμα; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τι πρέπει να ξέρετε για το πλαστικό χρήμα;


Φτηνότερο γίνεται το πλαστικό χρήμα καθώς οι...
τράπεζες προχωρούν σε μειώσεις των προμηθειών για συναλλαγές με κάθε είδους κάρτες - πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες.

Οι προμήθειες ξεκινούν από το 0,5%, με τον μέσο όρο να διαμορφώνεται στο 1,2%.

Παράλληλα θα διαθέτουν σε χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, από περίπτερα και φούρνους μέχρι ψιλικατζίδικα και mini market, μηχανάκια POS προς 99 ευρώ.

Την αρχή έκανε η Εθνική Τράπεζα, η οποία μειώνει στο 0,5% την προμήθεια για συναλλαγές μέχρι 10 ευρώ (δηλαδή στα 5 λεπτά) που γίνονται με κάρτες, σε περίπτερα, φούρνους κ.λπ. Ωστόσο, για αγορές μεγαλύτερης αξίας το ποσοστό της προμήθειας αυξάνεται.

Ακόμη διαθέτει στην αγορά φορητή ασύρματη τερματική συσκευή POS (i-bank mobile POS) με κόστος 99 ευρώ + ΦΠΑ. Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να συνδεθεί με έξυπνες συσκευές (κινητά τηλέφωνα ή tablets) και επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών με κάρτες.

Η λύση απευθύνεται σε χιλιάδες επαγγελματίες (τεχνικά επαγγέλματα, ταξί, ιατροί, ασφαλιστές κ.λπ.) επιτρέποντάς τους να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους με κάρτες και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση για την απόκτησή του από τις 15 Φεβρουαρίου.

Με τον τρόπο αυτό χιλιάδες σημεία λιανικής πώλησης, σε όλη την Ελλάδα, όπως ψιλικατζίδικα, mini market, περίπτερα, καταστήματα γρήγορης εστίασης κ.λπ., θα αποδέχονται πληρωμές με κάρτες, ακόμη και για αγαθά με πολύ χαμηλό περιθώριο κέρδους.

Post Bottom Ad

Σελίδες