Κερδισμένοι και χαμένοι στη ΝΔ... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κερδισμένοι και χαμένοι στη ΝΔ...

Κυριάκος - Ντόρα - Καραμανλής
Τι ρόλο θα επιφυλάξει ο Κυριάκος στην Ντόρα;...

Εκτός από τον αδιαμφισβήτητο μεγάλο νικητή της βραδιάς που είναι φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπάρχουν πολλοί εντός της ΝΔ που...
έχασαν ή κέρδισαν λιγότερα ή περισσότερα από τη σημερινή εξέλιξη.

Εννοείται μεγάλος χαμένος ο Κώστας Καραμανλής και γενικά το καραμανλικό στρατόπεδο που πλέον κλυδωνίζεται σοβαρά μετά από 40 χρόνια! Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής υπέστη δεύτερη μεγάλη προσωπική ήττα μετά από την ατυχή παρέμβαση του στο δημοψήφισμα και πλέον το ατσαλάκωτο προφίλ που φιλοτεχνούσε όλα αυτά τα χρόνια έχει υποστεί σημαντικές ρωγμές.

Χαμένη σίγουρα η Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν από την πρώτη στιγμή απέναντι από τον αδελφό της αλλά επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται θα δούμε ποιό ρόλο θα της επιφυλάξει στην πορεία ο Κυριάκος.

Στους κερδισμένους ο Άδωνης που σε περίπτωση νίκης Μειμαράκη θα είχε μεγάλες δυσκολίες στο κόμμα ενώ κερδισμένοι ίσως όχι αλλά ανακουφισμένοι σίγουρα οι Τζιτζικώστας και Βορίδης που επίσης θα είχαν πρόβλημα με νίκη Μειμαράκη.

Στους κερδισμένους ίσως όχι αλλά σίγουρα όχι στους χαμένους ο Αντώνης Σαμαράς που κατάφερε να μείνει εκτός κάδρου σε όλη την εκλογική αναμέτρηση σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή αν και οργίαζαν οι φήμες όλο αυτό διάστημα για τις παρασκηνιακές κινήσεις που έκανε. Να δούμε τι χώρο και ρόλο θα του δώσει ο Κυριάκος δεδομένης και της προϊστορίας που έχει η οικογένεια συνολικά με τον Αντώνη Σαμαρά.


enimerosi24.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες