ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


 
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και την ευαισθητοποίηση ατόμων, φορέων, επιχειρήσεων επιχειρεί να διαμορφώσει συνθήκες προώθησης της κοινωνικής συνοχής και στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η δύσκολη οικονομική και κατ’ επέκταση κοινωνική κρίση που βιώνει η χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, δημιουργεί σε όλους μας αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς.
 
Στο πλαίσιο αυτό και καταγράφοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ο Δήμος μας προχώρησε στην  οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας βοήθεια σε οικογένειες που πλήττονται από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ξεκίνησε την λειτουργεί του στις 25 Ιανουαρίου 2016. και στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας .

Η συμμετοχή των γονέων και των μαθητών, σε πρώτη φάση, κρίνεται αρκετά ικανοποιητική, όπως επίσης και των εθελοντών εκπαιδευτικών οι οποίοι αγκάλιασαν και στήριξαν με προθυμία την πρωτοβουλία αυτή, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου που παραχώρησε τις αίθουσες για την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας κύριο Δημήτριο Συρόπουλο, και ιδιαίτερα τους εθελοντές εκπαιδευτικούς. 

Στο σημείο αυτό σας γνωρίζουμε ότι όσοι μαθητές, αλλά και εθελοντές εκπαιδευτικοί θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμοy Αλεξάνδρειας, που βρίσκεται επί της οδού Αλεξανδρου Παπάγου 25 (απέναντι από την ΔΕΗ) και στα τηλέφωνα: 23330 – 53072 και 53045.
 

Post Bottom Ad

Σελίδες