Συνάντηση Καρυπίδη - Γεωργιάδη στη Βέροια μετά την ήτα με τον ΠΑΟΚ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση Καρυπίδη - Γεωργιάδη στη Βέροια μετά την ήτα με τον ΠΑΟΚ


Γιώργος Γεωργιάδης και Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να έχουν συνάντηση τη Δευτέρα (17/1) για να δουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στη Βέροια, ή όχι, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Η νέα ήττα της Βέροιας στο πρωτάθλημα, από τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά, έχει προκαλέσει προβληματισμό. Ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει συνάντηση τη Δευτέρα (17/1) με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, προκειμένου να δουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ή όχι.
Και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό είχε προκύψει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή, αλλά πάρθηκε η απόφαση να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης επισημαίνει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν στην παρούσα φάση για τη συνέχιση της παρουσίας του στο τιμόνι της "Βασίλισσας".
Η Βέροια, βέβαια, στάθηκε καλά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει ένα βαθμό. Μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Post Bottom Ad

Σελίδες