Μαμά Έβγαλε Βίντεο το Μπαμπά Αγκαλιά με τα Μωρά τους. Δείτε Προσεκτικά τα Χεράκια τους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μαμά Έβγαλε Βίντεο το Μπαμπά Αγκαλιά με τα Μωρά τους. Δείτε Προσεκτικά τα Χεράκια τους

Μαμά Έβγαλε Βίντεο το Μπαμπά Αγκαλιά με τα Μωρά τους. Δείτε Προσεκτικά τα Χεράκια τους
Αυτή η συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε δύο πρόωρα δίδυμα και το μπαμπά τους θα λιώσει τη καρδιά σας.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Κρίστιαν και η Κριστιάνα Ράσφορντ γεννήθηκαν έντεκα εβδομάδες πρόωρα και ζυγίζουν μόλις ένα κιλό. Η μητέρα τους, η Άνθια, μοιράζεται τις φωτογραφίες τους στο Facebook σε μια προσπάθεια να δώσει ελπίδα σε άλλους γονείς πρόωρων παιδιών.
Αλλά τίποτα δεν προκαλεί περισσότερη έμπνευση και συγκίνηση, όσο το βίντεο από τα δίδυμα που κρατάνε τα χέρια τους ενωμένα, καθώς βρίσκονται στην αγκαλιά του πατέρα τους.

Ακόμα και οι γονείς έμειναν έκπληκτοι, όταν έγιναν μάρτυρες σε αυτή τη στοργική στιγμή ανάμεσα στα μικροσκοπικά δίδυμα.
“Είναι σαν να της λέει: σε κρατάω. Κουνάει τα δάχτυλά του πάνω κάτω,” λέει ο πατέρας τους στο βίντεο.
Η μητέρα είναι ενθουσιασμένη που τα δίδυμα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή και έχουν βοηθήσει να μεταφερθεί το μήνυμά τους ακόμα πιο μακριά.

Η μητέρα εξηγεί: “Μοιράζομαι τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τον απλό λόγο, ότι δίνουν ελπίδα σε όλους τους γονείς. Όσοι γονείς αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις με πρόωρα μωρά, να ξέρετε ότι τα πάντα είναι δυνατά και τα μωρά σας θα γίνουν καλά. ”
Η περήφανη μητέρα δηλώνει ότι τα μωρά της τα πάνε καλά στην υγεία τους, και ότι τα μικροσκοπικά δίδυμα κρατάνε τα χεράκια τους πολύ συχνά. Παρακολουθήστε το γλυκό βίντεο που τα μωράκια κρατιούνται χεράκι χεράκι και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

Post Bottom Ad

Σελίδες