Η Βέροια έχανε τις ευκαιρίες, ο Ηρακλής ήταν πιο αποτελεσματικός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η Βέροια έχανε τις ευκαιρίες, ο Ηρακλής ήταν πιο αποτελεσματικός


Η Βέροια έχανε τις ευκαιρίες, ο Ηρακλής ήταν πιο αποτελεσματικός και ο "γηραιός" έφυγε νικητής με 1-0 από την Ημαθία.

Μπήκε πιο δυνατά η Βέροια

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες της έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στο πρώτο 45λεπτο έχοντας για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και απειλώντας την εστία του Ηρακλή.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 13' όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση. Ο Νέτο ανέλαβε την εκτέλεση του με απευθείας πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον.
Τρία λεπτά αργότερα ο Άρτσε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το πρώτο σουτ με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Ζιαμπάρη και εν συνεχεία τον Καϊκούτ να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής απελπιστικά άουτ.
Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 17' όταν ο Βέλλιος έγινε κάτοχος της μπάλας και την κατάλληλη στιγμή άνοιξε στον Μπουκουβάλα που έκανε το σουτ το οποίο έφυγε αρκετά έξω.
Οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη στιγμή στην αναμέτρηση στο 25' όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Μαγέφσκι πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το πλασέ από κοντά αλλά ο Χουάντερσον με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
54' Ο Ηρακλής έβγαλε μια κομπίνα με τον Βέλλιο να σουτάρει υπό την πίεση του Νέτο και τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει την μπάλα.
57' Καλή στιγμή για την Βέροια, ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά και σέντρα για τον Άρτσέ που όμως σούταρε ψηλά άουτ.
61' Πέναλτι υπέρ της Βέροιας με τον Στάμου να κρατάει τον Ναζλίδη και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και κίτρινη στον παίκτη του Ηρακλή.
62' Ο Ναζλίδης εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Χουάντερσον έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
69' Λάθος έξοδο από τον Καντιμοίρη σε κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα θα φτάσει στον Μπαρτολίνι ο οποίος σουτάρει απευθείας στην κενή εστία αλλά η μπάλα θα φύγει αρκετά έξω.
73' Ο Ρομάνο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Μπαρτολίνι στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Καντιμοίρη. 

Post Bottom Ad

Σελίδες